На Закарпатті видали паспорт пораненому військовослужбовцю

Фото: міграційна служба Закарпаття

На чоловіка очікує довготривале лікування та реабілітація в Бельгії

Про це інформує міграційна служба Закарпаття.

24-річний Андрій народився у місті Марганець. Тут закінчив школу та коледж, вступив до Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Після успішного закінчення ВУЗу пішов працювати у поліцію. З початку повномасштабного вторгнення росії, хлопець знаходився в епіцентрі війни.

Другого березня Андрій разом з колегами охороняв блок-пост на в’їзді в Марганець, коли стався потужний артилерійський обстріл. Їхню позицію буквально накрило російськими снарядами. Хлопець дивом вижив, але отримав численні важкі поранення.

йдеться в повідомленні міграційної служби.

За життя Андрія спочатку боролись у Києві, потім у Дніпрі та Львові. Хлопцю зробили ряд хірургічних втручань, його права рука сильно обгоріла і не функціонує. Нині Андрій проходить лікування в Ужгороді, його стан стабільний, проте, чи зможе хлопець ходити наразі не відомо.

За складну операцію на хребті та подальшу реабілітацію готові взятися лікарі із Бельгії. Вже готовий пакет супроводжуючих документів, а от закордонного паспорту для поїздки у хлопця не було, тому працівники ГУДМС в Закарпатська область спрацювали оперативно і днями Андрій отримав новенький документ.

Редакція Ужгород24  повідомляла:

В Ужгороді захиснику Бахмута видали новий закордонний паспорт

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*