Президент УАФ Андрій Шевченко навідався до вихованців спортивної школи в Ужгороді

Легенда українського та світового футболу, а також очільник Української асоціації футболу Андрій Шевченко навідався до учнів обласної футбольної школи «Спартак»

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

✅Разом з новообраним президентом Української асоціації футболу Андрієм Шевченком відвідали тренування вихованців і вихованок обласної футбольної школи «Спартак» і професійної жіночої команди «Минай» на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

Андрій Шевченко ознайомився з тренувальним процесом, матеріально-технічною базою стадіону, поспілкувався з тренерами та юними спортсменами. Розвиток дитячого футболу є одним із пріоритетів у роботі УАФ, тож на цьому питанні зупинилися окремо. Готуємо спільний проєкт, який дозволить дітям з прифронтових регіонів тренуватися, відновлюватися, відпочивати та розвиватися на Закарпатті.

повідомляє Віктор Микита.

Також очільник Української асоціації футболу звернув увагу на юних вихованок СДЮСШОР та жіночу команду «Минай», яка вперше в історії Закарпаття бере участь у Чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги.

Жіночий футбол у Європі набув широкого розвитку. Андрій Шевченко знає про це з глибини процесу, тож зазначив, що це питання перебуває на особливому контролі.

Діти отримали унікальну можливість зробити фото з легендою українського та світового футболу й отримати автографи на згадку про зустріч з Андрієм Шевченком.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*