Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: з 8 по 14 липня

Фото ілюстративне

Зірки пророкують багато, однак не всім випаде нагода вхопити свій шанс на щастя, аже все залежить від того, чи буде тиждень сприятливим

Овен. Не відкладайте вирішення фінансових проблем – тиждень ідеально підходить. Наразі саме час зайнятися наведенням ладу у податковій документації, господарськими питаннями. Можуть виникнути суперечливі питання із комерційною нерухомістю, майном, землею. У багатьох Овнів у професійній сфері назрівають зміни, пов’язані зі зміною керівного складу та умов праці. Однак більшості представників вашого знака хвилюватися не варто – принаймні поки що.

Телець. Зiрки готовi допомогти Тiльцям в спробi досягти найбiльш честолюбних цiлей. Вони можуть одержати пiдбадьорюючу звiстку i почати вигiдну справу. Проте агресивнi дiї з боку колишнiх партнерiв, спiвробiтникiв або членiв сiм`ї Тiльцiв можуть серйозно зашкодити їхньому успiху. Цей тиждень пройде пiд знаком концентрацiї сил. Тiльцi можуть з успiхом реалiзувати себе в пiдприємницькiй, фiнансовiй дiяльностi.

Близнюки. У сімейних парах пануватиме практично ідилія. Ваш романтичний настрій викличе реакцію у відповідь партнера. Діти тішать, але на їхні потреби знову будуть потрібні гроші. У цьому плані особливо показовими є вихідні, коли на потреби ваших спадкоємців піде досить відчутна для сімейного бюджету сума. На роботі та в бізнесі будьте терплячими, активними та наполегливими, а тому обов’язково досягнете свого! 

Рак. Критичний тиждень, пов`язаний з грубими нападками, хамством. Ваша напружена праця може бути низько оцiнена або непомiчена взагалi. У фiнансовiй сферi намiчається спад. Стараннiсть i напружена праця виявляться малопродуктивними. Ймовiрно, Раки вибрали неправильний напрямок. Цей тиждень може принести чергову серiю дрiбних неприємностей. Багато хто звикне до цього i вважатиме таке своє становище нормальним. Але поступово ситуацiя виправлятиметься. У другiй половинi тижня можливi вiзити гостей, якi не будуть для вас обтяжливими.

Лев. Певна напруженість щодо колег і керівництва може затьмарювати настрій, але плітки за вашою спиною – лише підтвердження вашої значущості. Гороскоп радить замислитись над зміною місця роботи чи професії, щоб реалізувати свій потенціал. Підприємцям слід розширювати свій бізнес, впроваджуючи нові передові технології, використовуючи сучасні способи просування. Креативним людям зірки рекомендують роботу у сфері медіа, публічних виступів, інформаційних технологій.

Діва. Можливо, що Дiв-жiнок чекає побачення. Деяка холоднiсть у спiлкуваннi приведе Дiв-чоловiкiв до негативних змiн в особистому життi. Перiод збагнення вiчних iстин, вивчення ремесел. Зiрки готовi допомогти вам в спробi реалiзувати найбiльш честолюбнi задуми та iдеї. Новi люди, що увiйшли до вашого життя, можуть стати джерелом радостi i щастя. Можливо, ви одержите велику частину того, що намiтили, тiльки завдяки своїй захопленостi справою. Перша половина тижня сприятлива для оформлення нотарiальних документiв, звернення до начальства.

Терези. Стан організму буде досить вразливим. Можливе загострення хронічних захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту. Більше відпочивайте, не нервуйте, подумайте про те, що вам справді потрібно для щастя і рухайтеся в цьому напрямі. Сімейні пари щасливі успіхам дітей, молоді активно вибудовують спільне майбутнє з коханою людиною. Однак ті, хто сильно зайнятий кар’єрою або перебуває на відстані, відчують охолодження. Фінансова ситуація буде непоганою.

Скорпіон. Цей тиждень пов`язаний з милосердям, допомогою, зцiленням. Можливо, що вiд Скорпiонiв чекають допомоги колеги, друзi, близькi або незнайомi люди. Їхня безкорисливiсть i служiння нужденним можуть стати причиною незадоволеностi в сiм`ї. Неприємнi подiї останнiх днiв дадуться взнаки. У Скорпiонiв-жiнок вiрогiдна слабкiсть. Багато хто проявить обачнiсть i скупiсть, вони вiдмовлятимуть собi i своїм близьким в найнеобхiднiшому, задовольняючись малим i проявляючи байдужiсть до розкошi.

Стрілець. Гроші надходитимуть регулярно, поступово збільшуючись, і особливо це стане помітним наприкінці місяця. Основні витрати лежать у сфері сімейних потреб. Можливі нові цікаві пропозиції, які слід обміркувати та обговорити – час покаже, що за ними майбутнє. У найманого співробітника з’явиться шанс перейти на кращу посаду на поточному місці або після переходу на іншу роботу. Співпраця з колегами з інших міст чи країн розвивається загалом вдало, але у цьому напрямі не варто розслаблятися.

Козеріг. Тиждень припускає отримання творчої енергiї, трансформацiю реальностi в умовнi знаки або образи. Козероги, що творчо вiдносяться до будь-якої справи, зможуть реалiзувати себе. Вельми вiрогiднi складнощi в професiйних справах. Козероги ризикують зiпсувати вiдносини з колегами або начальством. Незначнi подiї можуть збити їх з пантелику або дуже схвилювати. Багато хто буде здатний кинутися на захист своїх iнтересiв, намагатися “пробивати лобом стiну”.

Водолій. Нарешті приходить натхнення, на яке ви так довго чекали. Ви вже готові до нового повороту у сфері професійної діяльності, творчості чи бізнесу. Можливо, ви все більше замислюєтеся про переїзд до іншого міста чи країни і зараз ваші плани набувають чітких обрисів. Ідіть вперед, не озираючись, і пам’ятайте, що дорогу здолає той, хто йде! Для більшості представників вашого знака головне цього місяця – зміцнення партнерських відносин із іноземними колегами.

Риби. Подiї цього тижня можуть негативно впливати на психiку Риб. Вони зiткнуться з жорстокiстю i непередбачуванiстю оточуючих людей. Посиляться вiдчуження i пiдозрiлiсть стосовно близьких людей, не виключаючи дiтей i батькiв. Ймовiрно, що багато хто втратить тонку нитку зв`язку з ними. Справи Риб можуть сповiльнитися тому, що вони натраплять на незначнi перешкоди, а бажання стикатимуться з неможливiстю їхнього здiйснення, що приведе до загострення депресiї.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*