Сімох «водолазів» затримали прикордонники за добу на Закарпатті

Чоловіки намагалися переплисти річку Тису, однак були затримані прикордонним нарядом

Трьох спритників затримали прикордонні наряди відділу «Тячів», ще трьох – військовослужбовці відділення «Грушово» і одного порушника затримав наряд від відділення прикордонної служби «Солотвино», інформує ДПСУ.

За інформацією прикордонників, лише від початку 2024 року по обидва береги українсько-румунського та українсько-угорського кордону на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону було виявлено тіла 15 потопельників. Деякі з них мали ознаки довготривалого перебування у воді.

Стосовно «водолазів», яких затримали минулої доби складено протоколи про адмінправопорушення, передбачені ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», крім того стосовно порушників, які ігнорували законні вимоги прикордонних нарядів і намагалися втекти, складено протоколи за ст.185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Справи скеровано до суду.

Коло осіб, причетних до організації незаконного переправлення чоловіків, наразі встановлюється.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*