В Ужгороді запрацював парк світлових фігур «Lights & Dreams» (ФОТО)

Фото: Ужгород24

Тут кожен персонаж має свою історію, проєкт готувався довго, а з відкриттям в Ужгороді багато людей отримали робочі місця

Вчора, 18 липня, у Боздоському парку зібралося чимало охочих побачити казкових персонажів історії «Lights & Dreams».

Адміністраторка Владислава розповіла Ужгород24 про компанію «Universal parks», який має декілька тематичних проєктів, які створюються від ідеї до розробки та реалізації на локаціях.

Наша компанія має власне виробництво, на якому кожна фігура створюється технічними працівниками, дизайнерами., виготовляється все вручну. Саме цей парк «Lights & Dreams» є унікальним, на Закарпатті він представлений вперше. Перед цим у Боздоському парку ми представляли «Світ велетнів».

каже жінка.

Тут представлено близько 30-ти світлових локацій. Особливість цього проєкту в тому, що він буде цікавий не тільки дітям, але й дорослим, закоханим парам та всім, хто любить прогулятися увечері та подивитися на магію світла, якого зараз всім так не вистачає.

У нашій країні зараз є проблеми зі світлом, через це ми працюємо виключно на генераторах, навіть тоді, коли є міське електропостачання.

розповідає Владислава.

Організатори кажуть, що метою створення цього проєкту було подарувати людям позитивні емоції у такий важкий час.

Над цим парком працює дуже велика команда людей. Цим самим ми надаємо людям робочі місця, зокрема, жителям міста Ужгород, адже ми приїхали сюди з проєктом і брали місцевих працівників.

наголошує адміністраторка Владислава.

Парк має також соціальну мету – це безкоштовні квитки для учасників бойових дій, для людей з 1 та 2 групами інвалідності, та їхнім дітям до трьох років. Якщо у парк приходить дитина з інвалідністю, то її супроводжує по парку один з працівників.

У «Lights & Dreams» задіяно близько 50 000 ліхтариків, кожна локація виготовлена вручну. З парком планують подорожувати не тільки Україною, але й світом. Важливим є також те, що у парку є своя історія, по якій побудована вистава, яку показують декілька разів на день. На сцені актори та аніматори задіюють глядачів та розгадують магію світла і шукають ліхтарик.

Парк працюватиме до 1 вересня 2024 року. Години роботи: з 20:00 по 23:00. Якщо людям сподобається даний проєкт, то роботу парку світлових фігур продовжать.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*