Втеча за будь-яку ціну: на Закарпатті затримали групу чоловіків

Фото: ДПСУ

Більшість з них були між собою родичами і впродовж тривалого часу планували незаконний перетин кордону

Їх виявили на околиці прикордонного населеного пункту Сіль Ужгородського району за випереджувальною інформацією оперативних співробітників загону, інформують в Держприкордонслужбі.

Затримані мали при собі паспортні документи громадян України і виявилися місцевими жителями. Більшість з них були між собою родичами і впродовж тривалого часу планували незаконний перетин кордону. Вони добре знали ділянку прикордоння, тож обговорили усі деталі, склали оптимальний на їхню думку маршрут, сподіваючись не натрапити у горах на прикордонників.

Коли ж їх зупинив прикордонний наряд, двоє чоловіків стали чинити опір правоохоронцям та спробували вчинити насильницькі дії щодо оперативного співробітника. Прикордонникам довелося застосувати заходи фізичного впливу, аби вгамувати порушників.

Групу доставили у прикордонний підрозділ, де щодо затриманих склали адміністративно-процесуальні документи за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». За невиконання законних вимог прикордонного наряду двом закарпатцям також доведеться відповідати перед судом, відповідно до ст.185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Ужгород24 також писав:

Прикордонники затримали депутата, що намагався виїхати з України

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*