Гороскоп на тиждень 2-8 вересня для всіх знаків Зодіаку

Фото ілюстративне

Почався новий період – осінь та новий навчальний рік. Читайте на Ужгород24, кому зі знаків Зодіаку пощастить цього тижня, а кому не варто спішити

Овен. У понедiлок вас можуть наздогнати старi проблеми. Зробiть те, що у ваших силах, а з вiвторка вже беріться за реалiзацiю нових iдей. Знайомства, обговорення спiльних проєктiв, обмiн корисною iнформацiєю послужить активному розвитку кар’єрних планiв уже найближчим часом. Зробiть усю необхiдну домашню роботу в п’ятницю, щоб мати бiльше вiльного часу у вихiднi особисто для себе.

Телець. Ваша робота починає приносити задоволення, i у вiдносинах з колегами тепер вiдчувається бiльше згоди i комфорту. Використовуйте цей тиждень для вирiшення тих питань, якi допоможуть вам затвердитися на нових позицiях. Ви можете одержати пропозицiї про нову спiвпрацю. I цiлком iмовiрно, що особистi симпатiї i протекцiя зараз грають далеко не другорядну роль. Суботу присвятiть своїм близьким, влаштуйте невелике домашнє свято.

Близнюки. Прекрасний час, який розбудить вашi творчi резерви i ентузiазм. У понедiлок спробуйте закiнчити те, що ви обiцяли колегам або близьким. Вiвторок i середа – кращi днi цього тижня для укладення угод, посередницьких операцiй i ринкових операцiй. Можливi несподiванi подiї, якi примусять вас швидко переорiєнтовуватися на новий напрям. Вихiднi сприятливi для поїздок.

Рак. Ви входите у смугу сприятливих змiн. I зараз багато чого залежить вiд того, якi теми ви обговорюєте з близькими людьми i дiловими партнерами. Як i ранiше, багато часу займатимуть домашнi справи. У вихiднi є сенс розширити коло спiлкування i вiдпочити вiд усiх справ.

Лев. Цей час оптимальний для змiцнення зв’язкiв, оформлення союзiв i угод. Беріться за найбiльш важливі справи з вiвторка. Поїздки i вiдрядження будуть хорошим стимулом для розвитку нового напряму у вашiй дiяльностi. У четвер i п’ятницю залиште бiльше часу для домашнiх справ. Добре купувати предмети для прикраси iнтер’єру – аксесуари, посуд, тканини або щось особисто для себе.

Діва. Напруга попереднiх тижнiв уже позаду, i вашi плани тепер реалiзуються в сприятливiших умовах. Середа є оптимальним днем для того, щоб зважитися на початок нової справи i вiдкрито заявити оточуючим про свої намiри. У вас є ще два тижнi, щоб зробити якомога бiльше iз запланованого, а потiм мати можливiсть зосередитися на своєму особистому життi i захопленнях.

Терези. Важливiсть цього тижня важко переоцiнити. Зараз ви одержуєте вiдповiдi i дивiденди на зусилля, докладенi протягом року, i формуєте основи для розвитку нових напрямiв. Середа – кращий день для рекламних заходiв, зустрiчей i оформлення дiлових та особистих вiдносин. У четвер i п’ятницю у вас з’явиться можливiсть серйознiше вникнути в суть змiн, що вiдбуваються.

Скорпіон. Напередоднi важливих змiн у дiловому i особистому життi було б непогано пiдвести пiдсумки i розiбратися, чого ви хочете насправдi. Романтичнi iлюзiї поки що можуть тримати вас у станi очiкування, але вони не одержать розвитку. Звернiть увагу на iнформацiю, отриману у вiвторок. Вона може вiдкрити вам новi межi справи, якою ви займаєтеся, або допоможе перевести на «новi рейки» вiдносини з кимось iз важливих осiб.

Стрілець. Уся суперечнiсть ситуацiї цього тижня полягає в поєднаннi нових можливостей i старих зобов’язань. Намагайтеся знайти баланс у вiвторок i середу. Оточуючi будуть схильнi сприяти просуванню ваших нових iдей. Не соромтеся просити, якщо вам щось потрiбно, – незабаром ваше становище дасть можливiсть вiдповiсти добром на добро i зробити багато корисних нововведень у загальну справу.

Козеріг. Цей тиждень вимагатиме концентрацiї на тiй частинi вашої дiяльностi, вiд якої ви чекаєте доходу в перспективi. Можуть з’явитися проблеми, i вам краще не слухати поради оточуючих, а розраховувати на власний здоровий глузд. Рiшучi дiї у вибраному напрямi будуть виправданi у четвер. У суботу, навпаки, оптимальними будуть новi угоди i початок вiдносин.

Водолій. Обставини складаються для вас чи не найкращим чином, хоча ви можете бути налаштованi на щось iнше. Середа виявиться поворотним днем, коли ви зважитеся на перегляд своїх вiдносин або обов’язкiв. Вам доведеться швидко розставити акценти i залишити сумнiви щодо зробленого вибору. Тиждень пiдходить для поїздок. Вiзьмiть невелику вiдпустку або хоч би один день проведiть так, як вам хочеться. 

Риби. На рiдкiсть вдалий перiод. Без особливих зусиль ви досягнете успiху в тих справах, якi запланували. Із середи з’являться новi обставини, якi допоможуть вам вiдкорегувати напрям для ще бiльшого успiху. Фiнансова сторона ваших справ зараз складається сприятливо, i варто подумати про те, що хорошi часи не можуть тривати вiчно, – i зробити вiдповiднi внески i накопичення.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*