В Ужгороді привітали рятувальників з їхнім Днем

Працівники місцевої влади привітали співробітників оперативно-рятувальної служби Закарпатської області.

У заході взяли участь керівник Головного управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак, т.в.о голови Закарпатської обласної військової адміністрації Мирослав Білецький, перший заступник голови облради Андрій Шекета, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв , начальник Закарпатського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Савчук, представники поліції.

Посадовці подякували рятувальникам за роботу, а також вручили грамоти й відзнаки фахівцям ДСНС за сумлінне виконання обов’язків і високий професіоналізм. Окремо відзначили представників благодійних та громадських організацій, які співпрацюють і підтримують рятувальників Закарпаття, та вогнеборців місцевої пожежної охорони, які регулярно допомагають надзвичайникам під час ліквідації наслідків пожеж по всьому краю.

Почесні гості дякували надзвичайникам за героїзм і відзначали, наскільки важливою для держави є їхня щоденна праця. Наголосили й на тому, як бійці ДСНС поспішають до місць руйнувань, попри загрози та ризики. І, звісно ж, присутні вшанували хвилиною мовчання усіх рятувальників, які загинули під час виконання завдання – а їх із початку війни вже 97.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*