Гороскоп для всіх знаків Зодіаку: з 23 по 29 вересня

Фото ілюстративне

Для когось настає час трансформацій, а комусь все ще не вистачає мотивації

Овен. Попри загальне напруження та тривожні настрої, ви відчуєте приплив енергії та бажання не лише насолоджуватися життям, а й дарувати радість навколишнім. Ваша харизма сяятиме, привертаючи увагу, і це чудова можливість просунути свої проєкти. Приділіть більше часу дітям або друзям. Цей тиждень — ідеальний час для заряджання позитивом.

Телець. Ваша енергія буде переповнювати вас, і може здаватися, що ви постійно “на межі”. Щоб уникнути надмірної ексцентричності, поводьтеся стримано. Вас готові вислухати, тож скористайтеся цим — зав’яжіть нові знайомства або зміцніть стосунки з тими, хто вам цікавий. Ваша дотепність допоможе у цьому.

Близнюки. Зірки не обіцяють спокою цього тижня — колеги та знайомі постійно нагадуватимуть про себе. Можуть виникнути несподівані перешкоди та критика. Тиждень підходить для розв’язання бюрократичних питань і заповнення документів. У вихідні ж варто розслабитися і дати собі можливість відпочити, відклавши всі справи.

Рак. Цей тиждень буде насичений подіями, що змінюють життя. Ви будете прагнути здобути вищий соціальний статус, і вас приваблюватимуть розкішні речі. Проте уникайте необдуманих витрат — заощадження можуть стати в нагоді. Якщо з’явиться спокуса взяти кредит на дорогі покупки, зробіть паузу і добре все обміркуйте, щоб не йти на поводу у матеріальних бажань.

Лев. Цей тиждень буде непередбачуваним, але водночас захопливим! Спочатку вам здаватиметься, що життя перетворилося на квест, але удача буде на вашому боці, і все вирішуватиметься легко. Скористайтеся цією життєвою енергією та беріться навіть за найскладніші завдання, які раніше здавалися нездійсненними. Щоправда, у фінансовій сфері не варто очікувати значних змін.

Діва. Цього тижня уникайте з’ясування стосунків та претензій у романтичній сфері. Якщо ви самотні, краще утриматися від онлайн-флірту. Натомість сфокусуйтеся на кар’єрі — ваша енергія дозволяє сміливо брати на себе нові проєкти та проявляти ініціативу в роботі. Реалізація професійних ідей зараз матиме більше шансів на успіх.

Терези. Цей тиждень підходить для навчання або поїздок, які ви давно планували. Однак спілкування з оточуючими, як професійне, так і особисте, може бути напруженим. Найкраще займатися самостійною роботою, особливо фізичною, а також активним відпочинком. Це допоможе досягти помітних результатів вже до середини тижня.

Скорпіон. Зірки не сприятимуть надмірній активності, і ті, хто проявлятиме зайву ініціативу, можуть зіткнутися з проблемами. Вам буде важко зосередитися на конкретних завданнях, але ваші творчі ідеї привернуть увагу оточуючих. Скористайтеся цією можливістю для втілення своїх мрій у життя.

Стрілець. Цього тижня ви можете бути схильні приховувати свої емоції і вдаватися до “додумування” замість відкритих розмов. Якщо виникають питання до близької людини, краще поговорити прямо і розвіяти сумніви. Планетарні аспекти сприятимуть налагодженню корисних зв’язків, що допоможуть досягати цілей. Ви будете енергійними та винахідливими, тому не соромтеся бути на виду і заводити нові знайомства.

Козеріг. Тиждень може принести невдоволення через недоведену до кінця роботу або примхи близьких. Емоційне напруження може зробити вас імпульсивними, тому краще уникати суперечок і не займатися грошовими справами. Замість цього приділіть увагу собі — похід у салон краси чи зміна зачіски принесуть позитивні емоції.

Водолій. Бажання бути в центрі уваги може викликати неприємності з конкурентами. Легко зачепити ваше самолюбство, тому краще не реагувати на критику. У робочих питаннях вам вдасться організувати команду та досягти хороших результатів. Це вдалий час для завершення справ, що давно відкладалися.

Риби. Емоції зашкалюватимуть, а розмови часто закінчуватимуться суперечками. Самотнім варто звернути увагу на своє особисте життя — можна оновити профіль на сайті знайомств або більше спілкуватися у соцмережах. Ті, хто перебувають у стосунках, можуть порадувати партнера романтичною вечерею чи пікніком. Тиждень також сприятливий для великих життєвих змін, подорожей та оформлення документів.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*