У Мукачеві відбувся ярмарок вакансій

Фото: Мукачівська міська рада

У Центральному парку вчора відбувся ярмарок вакансій, який зібрав понад 500 учасників і представників десятка різних компаній.

Ця подія стала майданчиком для зустрічі роботодавців та потенційних працівників, а також надавала унікальну можливість особисто поспілкуватися з представниками фірм, дізнатися більше про відкриті вакансії та умови працевлаштування, повідомили в пресслужбі Мукачівської міськради.

У заході взяли участь 15 провідних компаній та 6 навчальних закладів, які представили широкий спектр вакансій у різних галузях – від виробничих до сервісних професій. Серед учасників були такі підприємства, як Flex Ukraine, «Порядний газда», 27 прикордонний загін імені героїв Карпатської Січі, Fisher, Ліка Комфорт, Лікарня святого Мартина, Мукачівський державний університет, Епіцентр та інші.

Крім того, освітні установи презентували свої навчальні програми, даючи відвідувачам можливість підвищити кваліфікацію або здобути нову професію. Учасники ярмарку мали змогу не лише ознайомитися з пропозиціями роботи, але й подати своє резюме, обговорити перспективи співпраці та налагодити контакт з потенційними роботодавцями.

Організаторами заходу виступили NEEKA Ukraine у співпраці з Агентством ООН у справах біженців та Мукачівською міською радою.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*