Закарпатця затримали за переправлення чоловіка за кордон

Фото: ДПСУ

Якщо вину закарпатця доведуть у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Закарпатця, який налагодив «бізнес» з переправлення через кордон чоловіків призовного віку, викрили правоохоронці у складі співробітників оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Косино» Мукачівського прикордонного загону, співробітників сектору кримінальної поліції Берегівського райвідділу поліції ГУНП України в Закарпатській області за процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури, інформує ДПСУ.

Заходи проведено в рамках кримінального провадження відкритого за ч.3. ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Житель Закарпаття планував переправити в Угорщину одного чоловіка та отримати від нього 7 тисяч доларів США. Фігуранта кримінального провадження затримано в порядку ст.208 КПК України.

Наразі йому вже оголошено підозру про вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*