Бійці “Братства”. В Росії працює секретний український батальйон

Фото: Вільні джерела

На окупованих територіях України та Росії діє Добровольча група українського спецназу – секретний батальйон “Братство”, який веде боротьбу з РФ.

Про це пише The Guardian

Спецназівці працюють як на окупованих територіях України так і безпосередньо в росії. Вони  знищують ключові військові інфраструктури, збивають ворожі літаки в рф та викрадають військових чиновників.

Бійці “Братства” технічно незалежні від армії України, але діють пліч-о-пліч з офіційними силами. Їхня місія, як кажуть самі члени батальйону: “показати, що українці можуть зайти на територію рф”

пише The Guardian

Один із добровольців поділився зі  ЗМІ про одну з останніх своїх операцій.

Нашій групі потрібно було привезти на територію Росії певну кількість вибухівки та залишити її у певному місці. Я не знаю, для чого і кому призначалася ця вибухівка. Але я точно знаю, що деякі люди в Росії готові допомогти українцям. Ми показали, що можемо увійти на територію Росії, і показати росіянам, що українці можуть діяти. Після того, як росіяни дізнаються, що на їхній території працюють диверсанти, їм потрібно перекинути багато солдатів, щоб знайти цих диверсантів. Це дуже деморалізує супротивника

говорить доброволець

Доброволець також зазначив що «Братство» також працює у районі Бєлгорода, де місяць тому вибухнуло кілька складів із боєприпасами.

Більше інформаціїї, оперативні новини та коментарі в телеграм каналі Ужгород24 Підписуйся та будь в курсі подій.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*