Хто нестиме відповідальність за доведення до критичного стану крейсера

Військові та суднобудівники рф намагаються перекласти один на одного відповідальність за доведення до критичного стану єдиного російського авіаносця.

Про це повідомляє Головне управління Міністерства оборони України

Як відомо, важкий авіаносний крейсер «адмірал кузнєцов», єдиний в росії, перебуває в аварійному стані. На сьогодні судно знаходиться на 35 судноремонтному заводі (мурманськ).

Щоб продовжити ремонтні роботи нещодавно було прийнято рішення про переведення корабля із сухого доку до одного з причалів судноремонтного заводу. Втім, ще на стадії підготовки до переміщення з’ясувалось, що крейсер взагалі не здатен переміщатися власним ходом

йдеться у повідомленні

Крейсер намагались перемістити за допомогою кількох буксирів. Проте спроба була марною, через критичний стан корпусу. Під час обстеження корабля було виявлено, що металеві конструкції нижче третьої палуби піддались значній корозії.

Відомо, що посадові особи заводу та керівництво флоту намагаються перекласти один на одного відповідальність за поточний стан справ.

Командування флоту висунуло штрафні санкції на півтора мільярди рублів керівництву заводу за зрив термінів ремонту та невиконання контракту. В свою чергу менеджментом підприємства оприлюднено лист, в якому зазначено що завод не винен у доведенні корабля до поточного плачевного стану. З високою долею вірогідності винними визнають військове представництво на заводі, яке здійснювало нагляд за ходом робіт

йдеться у повідомленні

За наявними даними на сьогодні не існує навіть приблизних термінів завершення ремонту «адмірала кузнєцова» та повернення його на службу.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*