Повітряний щит для України має бути – звернення Президента (відео)

Фото: ОП

Своє звернення Президент України Володимир Зеленський розпочав з подяки. Зеленський подякував всім захисникам нашої незалежної держави та всім, хто хоч якось причетний до наближення перемоги України.

Президент України наголосив, що наша дипломатична активність продовжується  для того, щоб світ міцно відреагував на чергову російську ескалацію, і на терор проти наших енергетичних об’єктів, і на спробу Росії знову загострити продовольчу кризу.

Він зазначив, що поспілкувався з Президентом Франції Еммануелем Макроном. Подякував йому за вже надану підтримку та поінформував про наші нагальні потреби, передусім в обороні

Повітряний щит для України має бути. Сьогодні це чітко прозвучало. Ми обговорили з Еммануелем цілком конкретні проекти і для посилення нашого захисту, і для відбудови зруйнованих об’єктів.

Володимир Зеленський

Також глава держави зазначив, що терористи ставлять ставку на зиму і це абсолютно прозора для всіх, і цей виклик має розглядатися саме як виклик усій Європі.

Будь-які зимові труднощі Москва подаватиме у своїй пропаганді як нібито доказ неспроможності об’єднаної Європи. Тож разом маємо довести терористам, що неспроможність – це слово про них, а не про Європу

Володимир Зеленський

Ужгород24 пропонує переглянути попереднє звернення Володимира Зеленського тут

Більше інформаціїї, оперативні новини та коментарі в телеграм каналі Ужгород24 Підписуйся та будь в курсі подій.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*