Перший вирок у справі збиття “Боїнг 777” на рейсі MH-17 винесено

Фото: Фокус

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що суд у Гаазі виніс перший вирок у справі збиття “Боїнг 777” на рейсі MH-17.

За інформацією відомо, що на основі доказової бази, яку було зібрано міжнародною слідчою групою, окружним судом Гааги було винесено перше рішення у справі збитого над Донеччиною пасажирського літака, що виконував рейс MH-17.  

Відповідно до винесеного вироку двох громадян рф ігора гіркіна та сергія дубинського, а також одного громадянина України леоніда харченка визнано винними у збитті літака та призначено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Також у суді доведено, що ЗРК “Бук”, з якого було збито MH-17, привезли з росії в Україну, а потім вивезли назад. Крім того, офіційно зафіксовано, що рф постачала зброю та фінансувала терористичну організацію “днр”. Це лише перший вирок у даному провадженні. Очікується притягнення до відповідальності інших причетних осіб йдеться у повідомленні

Як повідомляє ГУР МОУ, до розслідування було залучено їх, які надали світовій спільноті підтверджені докази щодо діяльності російських військ в той період час у відповідних районах.

Раніше Ужгород24 повідомляв, що Нідерландський суд винесе остаточний вирок про збитий пасажирський літак Boeing 777 у небі над окупованою Донеччиною у 2014 році

Більше інформаціїї, оперативні новини та коментарі в телеграм каналі Ужгород24 Підписуйся та будь в курсі подій

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*