Закарпатські поліцейські затримали зловмисника за крадіжку платіжного терміналу (фото)

Фото: поліція Закарпатської області

Закарпатські правоохорнці затримали підозрюваного у крадіжці платіжного терміналу та вилучили у нього гранату.

Про це повідомляє Поліція Закарпатської області.

3 грудня до поліції надійшло повідомлення про викрадення платіжного терміналу, який був розміщений на стіні будівлі у селищі Тересва Тячівського району. На місці події, поліцейські встановили, що крадіжка трапилася у період з 4 по 5 годину ранку.

Так, невіомим було демонтовано зі стіни будинку платіжний термінал, в якому знаходилася готівка у розмірі 5 900 гривень. Забравши гроші, порожній термінал зловмисник викинув у полі, а сам втік у невідомому напрямку.

Провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що злочин вчинив 29-річний житель сусіднього села Грушево, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через причетність до злочинів.

Зловмисника оперативно розшукали та затримали. У нього вилучили готівку, викрадену з терміналу. Окрім цього, під час огляду його автівки поліцейські виявили гранату, яку вилучили та скерували експертам для дослідження.

Підозрюваного поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження щодо вчинення крадіжки у період воєнного стану та незаконне поводження з боєприпасами.

За скоєне фігуранту загрожує до 8 років ув’язнення.

Більше інформації, оперативні новини та коментарі в телеграм каналі Ужгород24.  Підписуйся та будь в курсі подій.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*