На Закарпатті побудують три ковзанки для розвитку українського хокею

Фото: Федерація хокею

На території Закарпатської області збудують три нові криті льодові майданчики замість знищеної льодової арени в Дружківці на Донеччині 

Про це повідомляє Федерація хокею України.

Проєкт реалізації національної програми розвитку хокею з центром на Закарпатті було обговорено під час зустрічі президента Федерації хокею України Георгій Зубко та очільником Закарпатської ОВА.

Програма передбачає роботу зі зведення в Ужгороді та ще двох районних центрах трьох критих льодових майданчиків для проведення тренувань і змагань, а також створення ДЮСШ із відділеннями для хокею, які забезпечать набір та фаховий тренувальний процес.

Як йдеться у повідомленні, регіони, в яких будуватимуться ковзанки, будуть визначені згодом. Метою реалізації проєкту є проведення повноцінного чемпіонату Закарпатської області, до участі в якому залучатимуться представники всіх хокейних шкіл України. Очікується, що Закарпаття стане центром розвитку і збереження українського хокею на час війни і залишиться однією з ключових баз хокейного виду спорту у мирний час.

Як зазначається, проєкт планується реалізовувати за рахунок залучення донорських коштів.

Паралельно триватиме розробка проекту і будівництво повноцінної льодової арени в Ужгороді. Земельна ділянка, на якій відбуватиметься будівництво, вже визначена.

Ужгород24 інформує:

В Україні презентували унікальну модель відновлення психічного здоров’я «Check point»

На платформі «Допомога Закарпаття» діє програма підтримки бізнесу «Energy help»

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*