В Ужгороді затримали п’яного водія з підробленими документами (ФОТО)

Фото ілюстративне

35-річний керманич порушив правила дорожнього руху, чим і привернув до себе увагу патрульних

Як повідомляють в патрульній поліції Закарпаття, драгер показав результат майже у 14 разів перевищував допустиму норму.

Цієї середи, близько 23-ї години, патрульні зупинили водія, який рухаючись на авто марки Hyundai, порушив ПДР на вулиці Островського, в Ужгороді.

На вимогу поліцейських керманич пред’явив водійське посвідчення Словацької Республіки. Патрульні одразу помітили ознаки підробки. На місце події викликали слідчих для подальшого з‘ясування обставин справи, адже за таке порушення, у випадку підтвердження, передбачена кримінальна відповідальність.

Крім того, під час спілкування поліцейські помітили у 35-річного ужгородця явні ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні одразу запропонували пройти перевірку на драгері, на що водій погодився.

Результат майже у 14 разів перевищував допустиму норму. Водій не погодився із висновком, після чого ймовірний порушник пройшов огляд у медзакладі, де результат знов виявився позитивним.

пишуть патрульні.

На порушника склали адмінматеріали за ч.2 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом без права керування) КУпАП. Загальна сума штрафів склала понад 54 000 грн.

Будьте першим, поділіться враженням про публікацію.

Залишити відгук

Вашу email адресу не буде опубліковано.


*